Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen en/of voeten droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een spabehandeling. Hierna zijn uw handen/voeten en nagels weer in goede conditie.

Een manicure behandeling is de ideale behandeling als u uw eigen nagels netjes wilt hebben. Ook uw handen krijgen een intensieve verzorging. Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje, verzorg ze goed.

Alle behandelingen zijn inclusief manicure. Deze bestaat uit het reinigen en het in vorm vijlen van de nagels. Hierbij worden ook de nagelriemen voorzichtig teruggeduwd. Na de manicure wordt er een basecoat aangebracht wanneer nodig en wordt hierna de gewenste kleur aangebracht in twee laagjes met een glanzende of matte top coat als afronding. Hierna worden de handen ingesmeerd met een voedende handcrème en krijgen de nagelriemen een extra boost met een druppeltje nagelriemolie.

Openingstijden Nagels in Lak: 

Maandag: 18:00 - 21:00

Vrijdag: 14:00 - 18:00

Zaterdag: 13:00 - 18:00

Zondag: 11:00 - 18:00

Nagel in lak 1
Nagel in lak 2
Nagel in lak 3

Gel Polisch behandeling:  Vanaf € 30,00

Nagelriemen verzorgen

Nagels vijlen in vorm

Handcrème

Nagels lakken in kleur naar keuze

Koffie/thee

Gel Polish op de natuurlijke nagel €30,-

Gel Polish op de natuurlijke nagel incl. het verwijderen van de oude kleur €35,-

60-90 minuten totaal

 

Biab behandeling: Vanaf € 40,00

BIAB (zelfde idee als gel polish maar steviger en dikker dus geschikt voor de dunnere nagels)

Nagelriemen verzorgen

Nagels vijlen in vorm

Handcrème

Nagels lakken in kleur naar keuze

Koffie/thee

BIAB op de natuurlijke nagel €40,-

BIAB op de natuurlijke nagel incl. het verwijderen van de oude kleur €45,-

90 - 120 minuten totaal

Overige behandelingen:  € 85,50

Oude kleur verwijderen zonder nieuw aan te brengen. incl manicure en voedende nagelriemolie en handcrème €10,-

Nail Art

Parrafine pakking:

Een paraffinepakking is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw handen en/of voeten. Uw handen of voeten krijgen eerst een crème. Dan dompelt u uw handen in de paraffine. Uw huid gaat zweten, de poriën gaan open, de creme kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Heerlijke zachte handen zijn het resultaat!

Waarom een paraffinepakking?

het maakt de huid elastischer

het stimuleert de doorbloeding​

verzacht de nagelriemen

25 minuten totaal word gegeven door Sigrid.

Noordkroon producten:

Eigenlijk is het simpel: zowel de mens als het schaap zijn zoogdieren. Bij de mens wordt de huid beschermd en verzorgd door natuurlijke huidvetten, ook wel talg genoemd. Bij het schaap wordt dit gedaan door het wolvet. De samenstelling van wolvet lijkt dan ook erg op die van onze eigen huidvetten.

Door onder andere overmatig zeepgebruik kan de vochtbalans in de opperhuid worden verstoord. Hierdoor kan een droge huid ontstaan met klachten als ruwheid, jeuk of kloven. Omdat wolvet lijkt op onze eigen huidvetten wordt het makkelijk opgenomen door onze huid. Het voedt de opperhuid met essentiële vetten en ondersteunt een spoedig herstel van de vochtbalans. Je huid voelt weer prettig aan en jeuk en irritaties verdwijnen.

De producten van Texelse Noordkroon zijn in de Salon te verkrijgen!