Doorlopende actie:

Breng een nieuwe klant aan en ontvang zelf 10 % korting op een behandeling!!!

 

Mei actie:

Via WF deals zijn er vanaf 28 april , 7 en 14 mei 3 kortingsacties:

Houd de de website van wf deals in de gaten. 

Biab behandeling, massage en schoonheidsbehandeling. 

Moederdag:

Het is weer bijna zover, bijna Moederdag:

Hoe leuk is het om haar een behandeling te geven naar keuze via een cadeaubon?

Een leuk wellnesspakket of de nieuwe John van G kleuren in de vorm van Make-up is misschien ook een idee?

Heeft zo ook vaak ruwe handen of voeten? Dan kan een verzorgingsproduct van Noordkroon wel iets voor haar. 

Misschien traint zij ook wel voor een bepaalde sportevenement en is een rittenkaart of de sportgel van F.I.T. wel iets voor haar. 

Laat haar kennismaken met een schoonheidsbehandeling, of zijn de producten van Webecos voor haar huis iets?

Maar een massagebehandeling aan huis op 8 mei is ook mogelijk als verrassing! 

Er is voor iedere moeder wel iets te verzinnen. 

 

April 2022:

De zon begin weer te schijnen en we krijgen ook steeds meer zin om er weer opuit te trekken of om gewoon dingen weer op te pakken.

Dus lekker buiten bewegen en sporten of gewoon lekker in de tuin. Vergeet dan niet om je ook in te smeren met een zonfactor, want dat is belangrijk. Je huid is je grootste orgaan van je lichaam en het is verstandig deze dus ook goed te onderhouden.

Beide merken in de salon (webecos en dr. Tadler) hebben een zonlijn en is bij mij in de salon te verkrijgen. 

Belangrijk Praktijk en Salonnieuws:

Er zijn de afgelopen weken een aantal inbraken en insluipers in het gebouw geweest. Dit heeft een aantal veranderingen tot gevolg. Vanaf nu is het na 18:00 en in het weekend niet meer mogelijk om via de zij-ingangen naar binnen te gaan. Je kan dus alleen via de videobewaakte HOOFDINGANG naar binnen. Deze zit in het park bij de grote fontijn.

Voor iedereen die vaste klant is en hier toch wel wat hinder van heeft ondervonden kan online vanaf 18 april tot 31 mei met korting zijn behandeling boeken !!!

Vanaf 1 mei gaan de openingstijden veranderen:

Velen van jullie weten dat ik altijd een combi van loondienst en mijn eigen toko heb gehad. Alleen in de praktijk en salon werken is te onzeker. Het is altijd hollen of stilstaan in een salon en praktijk, waardoor ook mijn inkomen te onzeker word en zeker in een tijd als nu word het risico dan te groot.  Door mijn knie-trauma is het voor mij niet meer mogelijk om in de zorg terug te gaan. Dus ik moest gaan solliciteren voor een andere baan en ik heb dit voor 1 dag in de week gevonden. Dat betekend dat de praktijk en salon op vrijdag overdag gesloten is (de manicure Kim-Elise is er wel elke vrijdagmiddag). De avond is de praktijk en salon wel gewoon open.

 

Maart 2022:

9-3-2022:

Het hooikoorts seizoen is weer gestart. Dat betekend weer benauwdheid. In de praktijk is het mogelijk hiervoor een taping te laten aanleggen ter verlichting van deze klachten. Bij hooikoorts spelen de longen een belangrijke rol. De tape heeft een kalmerende werking doordat de tape via het zenuwstelsel de ademhalingsspieren en de longen beïnvloedt. Daardoor worden de allergische reacties van de ogen, longen en neusvliezen verminderd.

Februari 2022:

11-02-2022:

Vanaf 1 maart is Kim-Elise actief in mijn salon als manicure op de momenten als ik er niet ben. Zij is via het zelfde boekingssysteem beschikbaar.

9-02-2022:

Jhon van G:

Doordat de klanten aangegeven hebben dat de eyeshadow stylo nr22 erg welkom is en wij specialisten dit ook hebben aangegeven is deze kleur weer terug in het assortiment.

Daarnaast is de nieuwe voorjaarslook in de verkoop vanaf nu!

Overig nieuws:

Op dit moment is het erg druk in de praktijk en in de salon. Dit komt omdat er op dit moment 3 socialdeals actief zijn. Deze deals lopen op de voet en handspa na tot eind mei.  ADVIES IS DAN OOK BOEK VERDER VOORUIT EN WACHT NIET TE LANG!! excuus voor het evt. ongemak. 

Daarnaast krijg je helaas ook op dit soort aanbiedingen heel soms mensen die je liever niet in je praktijk/salon wil hebben. Mensen die erotische gedachten hebben, maar ook mensen die bedreigend kunnen zijn omdat zij niet direct behandeld worden. Nou ben ik best wat gewend, maar ook ik heb echt grenzen. Vandaar dat er vanaf nu een sticker op de deur zit met camerabeveiliging, mijn voorwaarden op de site aangepast zijn en er een camera in de ruimte geplaatst is. Deze is ALLEEN actief in geval van serieuze bedreiging!!

Januari 2022:

25-1-2022:

Nieuwe behandeling:

Nieuwe behandeling: Gan Zheng dry needling. Dit is een combinatie van massage met basis accunpuntuur en dry-needling. Door middel van deze techniek worden spieren aangeprikt wat leidt tot een voelbare daling van de spierspanning met een pijnvermindering en een betere beweeglijkheid als gevolg. meer info: Gan Zhen

De dag van de chocoladecake en andere acties:

Dit  jaar ga ik af en toe eens wat anders en geks doen. 27 januari is het de dag van de chocoladecake. Dus je raad het al op deze dag krijg na je behandeling als je dit wil een beker warme chocolademelk met inderdaad een plakje chocoladecake. 

Maar 27 januari is ook de gedichtendag. Hierbij daag ik jullie dan ook uit een een gedicht te maken wat te maken heeft met mijn praktijk of over mijn behandelingen. Mail het me of post het op mijn facebookpagina en de leukste inzending krijgt een gratis massage van 50 minuten!! 

En mocht dichten niet je ding zijn dan zal er op 29 januari (nationale puzzeldag) op Facebook een puzzel gepost worden. De winnaar ontvangt dan een deelmassage of een reinigende gezichtsbehandeling!!

4 februari is het wereld kankerdag. Hier wil ik ook iets mee gaan doen. Mocht je iemand die deze ziekte heeft of heeft gehad. (niet langer dan 5 jaar geleden) en gun je deze ook even een ontspanningsmoment? Geef dan deze persoon op deze dag voor € 15,00 een uitgebreide wellness moment. Dit bevat een lichte deelmassage en reinigende gezichtsbehandeling.  

14 februari is het natuurlijk weer valentijnsdag. Binnenkort komt er op de website, facebook en instagram weer leuke acties voor deze dag. Dus hou het in de gaten. Mocht jezelf al een idee hebben en kan ik je er mee helpen om iemand te verrassen met een behandeling op locatie of in de praktijk, laat het me dan zo snel mogelijk weten. Een leuk wellnesspakket of cadeaubon kan ook natuurlijk.

11-1-2022:

Vanaf 20 januari is er een nieuwe aanvulling op de massages beschikbaar en wel de Gan Zhen dry needling. of te wel Chinese dry-needling. Zie mijn blog over wat het precies inhoud.

10-1-2022:

Het is even afwachten wat de regering vrijdag gaat beslissen wat de lockdown betreft. Maar hoe dan ook ga ik vanaf maandag 16 januari weer of helemaal of gedeeltelijk open. De rek is eruit, geen overheidssteun en het is nu kiezen tussen privé en zakelijk failliet laten verklaren en mogelijk mijn huis kwijt raken of nog proberen wat te redden. En dan ga ik toch echt voor dat laatste. Natuurlijk begrijp ik als je liever nog even wil wachten met het maken van een afspraak en dat is natuurlijk geen probleem. Voor wie wel wil, je bent welkom! (als de lockdown verlengd word wel onder bepaalde voorwaarden en je kan dan alleen telefonisch een afspraak maken)