Het team

Sigrid Speckmann- van Dijk

Ik ben sportmasseur en schoonheidsspecialiste.

Na jaren in de gezondheidszorg als ziekenverzorgster te hebben gewerkt en nog steeds doe, werd het in 2011 na een intensief revalidatieproces tijd voor iets nieuws.

Begonnen met voetreflex omdat ik dat zittend kon doen. Vervolgens massagecursussen in de wellness, maar ik kreeg hiermee mijn praktijk niet van de grond. In 2013 de sportmassage gedaan en een aantal medische massageopleidingen en inmiddels weten vele mensen de praktijk te vinden. Van recreant tot semiprof sporters, van kind tot mensen van hogere leeftijd. Uit de meest uit een lopende beroepen. Met allemaal verschillende klachten. Dit maakt mijn werk dan ook zo leuk en uitdagend.

Ondertussen kreeg ik steeds meer met name van de sporters vragen hoe ze zoveel mogelijk blessurevrij kunnen presteren. Dit alles bij elkaar gaf mij de motivatie om in juni 2017 het diploma gewichtsconsulent te behalen en mij verder te specialiseren in sport en voeding. En ik hierdoor ook iedereen die wat met zijn of haar voeding wil kan helpen. Van fitter en gezonder worden tot de sportprestaties verbeteren. 

Door deze combinaties en vele ervaring de afgelopen jaren kan ik mensen persoonlijke doelen laten behalen en haal ik ook mijn eigen doel. Want mijn doel is mensen op een leuke, praktische en spontane manier te helpen.

Halverwege 2020 iets te borrelen in mijn gedachten om toch nog een extra discipline aan mijn werkzaamheden te kunnen toevoegen. Iets waar ik ook mensen bij kan helpen, makkelijk in mijn praktijk moest kunnen invoegen. Dit alles heeft mij doen besluiten de verkorte opleiding schoonheidsspecialiste te volgen en hopelijk ben ik begin 2021 volwaardig gediplomeerd. 

Ik hoop dan ook dat u met mij kennis wilt maken en ik u kan laten ervaren wat ik in mijn mars heb.

Groetjes en hopelijk tot snel,

Kim-Elise

Mijn naam is Kim-Elise en ik ben Manicure. Bij mij kun je terecht voor een gel polish óf een BIAB behandeling. 

Vanaf kinds af aan ben ik gek op mooie nagels en ik kon dan ook niet wachten tot ik groot genoeg was om dit zelf te mogen doen. Ruim 10 jaar lang ben ik al wekelijks met mijn eigen nagels bezig. Sinds 5 jaar is hier, naast gewone lak, ook gel polish bijgekomen. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd. Benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje op mijn Instagram: @Nagels.in.Lak en wie weet tot snel! 

 

Liefs Kim-Elise